ica
13
A Singapore Government Agency Website
Back to home
Updated by ICA Contact us
Can I appeal to renounce my Singapore citizenship before turning 21?
Please be informed that there are no provisions within the Singapore Constitution to allow for renunciation prior to the age of 21 for any Singapore citizen. Under Article 128 of Part X of the Singapore Constitution, a citizen of Singapore can only renounce his/her Singapore citizenship if he/she:
Is aged 21 and above
Is of sound mind
Have acquired the citizenship of another country
As you have yet to attain 21 years of age, you are not eligible to renounce your Singapore citizenship at this time. Your application for renunciation should only be submitted once you meet the constitutional requirements.
Related questions
My Singapore born child obtained Singapore citizenship later. What happens when they turn 21?
How do I renounce my Singapore citizenship?
ica
10
10
Can I renounce my Singapore citizenship before obtaining another country citizenship?
ica
6
6
Am I allowed to renounce my citizenship when my son has not served National Service?
ica
Need more help?
Describe your issues to us.
